Još jedno svedočenje o bahatosti policajca Milana Nikolova. PU Zaječar treći dan ne odgovara na pitanja Za medije (VIDEO)

Nakon objavljivanja teksta o nasilničkom ponašanju policajca Milana Nikolova iz PU Zaječar, redakciji Za medije svakodnevno se javljaju žrtve njegove bahatosti, kao i njihovi roditelji. Iz straha za ličnu i bezbednost svojih porodica, žele da ostanu anonimni.

Otac tinejdžera pretučenog pre tri godine nije želeo da otkriva identitet, ali je želeo da priču o torturi koju je pretrpeo njegov sin, iznese u javnost:

Neprijatnost sa istim policajcem doživela je 10. oktobra i ekipa Za medije koja je snimala dokumentarni film na centralnom gradskom trgu. Nikolovu koji je pokušao da obavi razgovor sa protagonistom filma Aleksandrom Marjanovićem, zasmetala je naša TV ekipa i pokušao je da nam onemogući da snimamo na javnom mestu. Izrekao nam je javnu opomenu, preteći sudom.

Dvadesetak dana kasnije, Milan Nikolov je presreo maloletnog sina našeg kolege snimatelja Dejana Todorovića, suvlasnika Za medije, i prilikom, kako je rekao rutinske kontrole, tinjdžera maltretirao, šutirao po nogama i udario u predelu bubrega.

Nakon objavljivanja informacija o bahatosti Milana Nikolova, javilo je još nekoliko mladića koje je pretukao i maltretirao.

Birou za medije MUP-u Srbije uputili smo u ponedeljak zahtev da nam odgovore da li je policajac Nikolov prekoračio službena ovlašćenja u ovom slučaju i da li je ranije bilo pritužbi na njegov rad. Kako su nam juče rekli u telefonskom razgovoru, odgovoriće nam nakon što dobiju informacije iz zaječarske policije, a poslaće urgenciju kako bi to bilo što pre.

Odgovora još nema. Čekaćemo i dalje i svaki dan postavljati isto pitanje: Ko štiti bahatog policajca Milana Nikolova?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *