Pojedina zaječarska domaćinstva i sela biće sutra bez struje zbog radova na mreži

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak, 23. oktobra, od 9 do 12 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači u ulicama Bore Milića, Lole Ribara i 7. septembra od br. 18 do 80.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, naredno isključenje struje od 13 do 14 sati biće stanari u Pančevačkoj, Cvijićevoj, 5. Ofanzive, Vojvođanskoj, Celjskoj, Slavonskoj, Sitničkoj, Jadranskoj, Zetskoj, Nevesinjskoj, delu Braće Ribnikara, Kavadarskoj i Novice Popovića do Crvene Armije.

Meštani Lasova, kaptaže i Lenovca neće imati struju od 9 do 14 sati, zbog radova na dalekovodu, a zbog radova na niskonaponskoj mreži od 9 do 16 sati planirano je isključenje sa mreže i potrošača u Selačkoj, mestu zvanom Kutinci i Gramađe.

Zbog radova na trafo stanici, bez napajanja električnom energijom od 12 do 15 sati biće i potrošači u Lubnici, Planinici, Gornjoj Beloj Reci i Šljivaru i gornji deo Lubničkog puta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *