Obeležen Dan opštine Majdanpek

Tiejiuju Engineering & Construction Beograd, Serbia Zijin Copper doo Bor, Dom zdravlja “Veroljub Cakić” Majdanpek i Udruženje dijabetičara “Plavi krug” Majdanpek – dobitnici su septembarskih nagrada Opštine Majdanpek koje su danas uručene na svečanoj sednici povodom Dana opštine 12. septembra.

Na početku sednice odata je pošta žrtvama korone i intonirana himna Bože pravde. Predsednik Opštine Majdanpek Dragan Popović osvrnuo se na period između dva praznika, koji je, pre svega, obeležila epidemija Kovida 19, zbog čega u ovoj godini nisu, ili neće biti završene sve predviđene aktivnosti.

Ipak, puno toga je urađeno, naglasio je Popović, izdvajajući, pre svega, aktuelnu rekonstrukciju i dogradnju gradske toplane, zatim renoviranje seoskih domova kulture, rekonstrukciju ambulante u Rudnoj Glavi, izgradnju garaža za vatrogasna vozila i prilaznog puta do njih, zatim zamenu kotlova u osnovnim školama u Donjem Milanovcu i Vlaolu, kao i opremanje Predškolske ustanove “Marija Munćan”.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.