Filmovi Slobodne zone u Zaječaru jula i avgusta

I ove godine će se deo festivalske atmosfere preneti i u gradove širom Srbije. Sedam filmova sa 15. festivalskog programa Slobodne zone, održanog novembra prošle godine u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, po izboru publike i selektora festivala, biće prikazano i u Zaječaru.

Turneja podrazumeva projekcije 7 filmova, prilikom kojih će publika moći da uživa u najnovijim ostvarenjima u oblasti igranog i dokumentarnog filma i informiše se u vezi tema koje oni obrađuju.

Svakog ponedeljka u bašti Omladinskog centra, od 20 sati, biće prikazan po jedan film. Ulaz je besplatan.

Prva projekcija je zakazana za 20. jul, a posetioci će moći da uživaju u francuskom ostvarenju “Alis i gradonačelnik”, u režiji Nicolasa Parisera. Uslediće ostvarenja “Okrug”, “Čovek koji se igrao vatrom”, “Izbačeni”, “Selfi”, “Zvezda od 100 kila” i “Moje neverovatno leto sa Tes” koji je planiran poslednjeg dana avgusta. To će biti i poslednja projekcija festivalskih filmova u bašti Omladinskog centra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *