Šest nagrada za Automobilsko sportsko udruženje AS iz Zaječara

Na brdskoj stazi na Кošutnjaku, u nadmetanju za “Nagradu Rakovice 2020.” Automobilsko sportsko udruženje “AS” iz Zaječara osvojilo je čak šest nagrada- pet drugih i jednu treću, a u ukupnom plasmanu zaječarskom klubu pripalo je drugo mesto.

Što se pojedinačne konkurencije tiče, Nikola Mišić je osvojio drugo mesto u klasi 1 i doneo ASU “AS” Zaječar 18 bodova, dok je Đorđe Vidaković u istoj klasi zauzeo treće mesto i osvojio 15 bodova.

Danijel Panić je bio drugi u klasi 3 i novih 18 bodova za “AS” Zaječar, a isti broj bodova zabeležili su i Dragan Lukić u klasi 4, Srđan Đorđević u klasi 5 i Dejan Ilić u klasi 7.

Vitomir Cvetić u “Volkswagen golfu 1.6”, grupa E1, zbog kvara na vozilu nije uspeo da završi trku na Кošutnjaku, ali je u prethodnoj trci u Pančevu,, u disciplini auto slalom, zauzeo prvo mesto u generalnom plasmanu, ističu u Automobilskom sportskom udruženju “AS”.

Trka je održana u organizaciji ASК “Rakovica”, na stazi dugoj oko 3.500 metara. Nadmetala su se 53 vozača u osam različitih klasa.

izvor i foto: Glas sporta

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.