Novi pravilnik rada zaječarskog bazena

U cilju prevencije širenja korona virusa, rukovodstvo JKP „Timok održavanje“, u dogovoru sa nadležnim službama, donelo je odluku da se broj posetilaca na gradskom bazenu u Zaječaru, koji počinje sa radom 1. jula, ograniči na 500. Takođe, svaki posetilac će, pre ulaska u bazen, proći dezinfekcionu barijeru i dobiti flajer sa detaljnim uputstvima o pravilniku rada gradskog bazena.

Obaveza posetilaca je da se striktno pridržavaju socijalne distance od metar i po, a ova mera se jedino ne odnosi na roditelje ili staraoce sa maloletnom decom.

Takođe, Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“, kao društveno-odgovorno preduzeće, preduzeće sve higijenske mere koje se odnose na dezinfekciju bazena, posebno ležaljki, dok će proveru ispravnosti vode, Zavod za javno zdravlje „Timok“ vršiti jednom nedeljno, a ne jednom u deset dana, kako je ranije predviđeno.

Iz „Timok održavanja“ apeluju na građane koji planiraju da tokom vrelih letnjih dana posete bazen, da se pridržavaju propisanih mera jer će u suprotnom biti udaljeni.

Radno vreme bazena je svakog dana od 11 do 19 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *