Škola u Rgotini u konkurenciji za osvajanje računarskog kabineta, glasanje do 5. jula

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je četvrti ciklus projekta “Stvaramo znanje”, a na spisku škola je i OŠ “Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine.

Kao i u prethodnim ciklusima, od ukupno 40 predloženih, 20 škola sa najvećim brojem glasova dobiće sredstva za opremanje kabineta.

Škole su podeljene u četiri geografske oblasti iz kojih će po 5 škola sa najvećim brojem glasova dobiti računarski kabinet. Svaki korisnik dnevno može da glasa za po jednu školu iz svake geografske oblasti, odnosno da dodeli ukupno četiri svoja glasa. Nakon isteka perioda od 24 sata, korisnik ima pravo da ponovo pristupi aplikaciji i glasa.

Glasanje traje do 5. jula u podne, nakon čega će biti proglašene škole koje su dobile vredne donacije.
Možete glasati na linku, ali budite strpljive, jer ćete morati na svakoj starnici da glasate za po jednu školu, dok ne dođete do grupe “Jugoistok” u kojoj je škola iz Rgotine. Ova škola sa 258 glasova za sada zauzima četvro mesto u svojoj grupi.

Do 5. jula možete glasati svakoga dana kako bi škola “Jeremija Ilić Jegor” dobila računarski kabinet.

Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je i ove godine dalo predlog 40 škola kojima nedostaje informatička oprema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *