Obeležavanje završetka projekta „Osvetljenje sunčane staze“ na Kraljevici

U ponedeljak, 29. juna na Kraljevici će svečano biti obeležen završetak projekta „Osvetljenje sunčane staze“. Ovim povodom planirane su različite aktivnosti.

Za 9:45 sati zakazano je okupljanje dece ispred stadiona FK Timok 1919, podela majica i rančeva, i polazak na „Sunčanu stazu“. Planiran je obilazak staze i kratko predavanje o zdravim stilovima života, nakon čega sledi lagana trka (u vidu maratona), do platoa Fakulteta za menadžment.

Za penzionere će u 19  sati biti organizovana večernja šetnja „Sunčanom stazom“, dok će se u 20 časova  najstariji sugrađani okupiti na platou Fakulteta za menadžment, gde će im biti podeljene majice.

Izgradnjom trim staze u park šumi Kraljevica, Grad Zaječar je dobio sportski objekat za pravilan razvoj kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca. Kako je „Sunčana staza“ postala mesto okupljanja omladine i starijih, i u prepodnevnim a i u večernjim časovima, Grad Zaječar je konkurisao i za osvetljenje ove staze, kako bi se građanima omogućilo njeno nesmetano i bezbedno korišćenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *