Memorijalni turnir u malom fudbalu “Joca Mihailović-K3” od 15. juna u Kotlujevcu

Turnir u malom fudbalu 4 na 4 biće održan od 15. do 22. juna u Kotlujevcu, a od ove godine turnir ima memorijalni karakter i nosiće naziv „Memorijal Joca Mihailović – K3, po preminulom zaječarskom kulturno-umetničkom pregaocu i dugogodišnjem radniku gradskih ustanova kulture.

Takmičenje na terenu naselja Ključ III će biti organizovano u četiri uzrasne kategorije, tri kod mlađih selekcija i jednoj seniorskoj. U konkurenciji igrača rođenih 2012. i mlađih kotizacija iznosi 1500 dinara, koliko je i u kategoriji fudbalera do 10 godina, tačnije 2010. godišta i mlađih, dok za prijavu ekipu u konkurenciji petlića, igrača rođenih 2007. godine i mlađih, treba izdvojiti 2000 dinara.

Što se seniora tiče, kotizacija iznosi 3.000 dinara po ekipi, a prijave su moguće do nedelje 14. juna.

Za prva tri mesta u mlađim kategorijama obezbeđene su robne nagrade, pehari i diplome, pa će tako prvoplasirane ekipe kući otići sa kompletom trenerki, drugoplasirane će biti nagrađene šortsom i majicom, dok je za trećeplasirane ekipe u sve tri kategorije nagrada majica za svakog člana ekipe.

Za seniore su predviđene vredne novčane nagrade, pa je tako za pobednička ekipa poneti ček na 50.000 dinara, drugo mesto donosi 25.000, dok će trećeplasirani tim turnira u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3“, za nagradu dobiti 15.000 dinara.

Organizatori su Sportski savez grada Zaječara i Peta mesna zajednica Kotlujevac uz podršku grada Zaječara.

izvor i FOTO: http://glassporta.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published.