Bor: Uskoro letnjikovac na vidikovcu sa pogledom na Lazarev kanjon

Lazarev kanjon nadomak Bora jedan je od najlepših prirodnih oaza mira u Srbiji i omiljena destinacija kako lokalnog stanovništva, tako i sve većeg broja turista.

Vidikovac koji pruža veličanstven pogled na Lazarev kanjon uskoro dobija letnjikovac kako bi i turisti i građani mogli da uživaju u lepotama našeg kanjona.

“Letnjikovac će biti prava turistička atrakcija jer se sa vidikovca pruža fascinantan pogled na Lazarev kanjon koji je okružen šumama i proplancima i predstavlja pravu oazu mira i tišine i jedan je od najlepših u Srbiji. Siguran sam da će Bor narednih godina postati jedna ozbiljna turistička destinacija i turistima ponuditi svoje dve najlepše planine Stol i Južni Kučaj, zajedno sa Lazarevim kanjonom i Zlotskom pećinom u čemu može uživati ne samo Bor, već cela Srbija.”, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić prilikom obilaska ove turističke destinacije nadomak grada.

Kada je reč o razvoju turizma, u planu je i završetak uređenja deonice puta Cepe – Stol, kao i asfaltiranje puta do Planinarskog doma na planini Stol.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *