Od ponedeljka kreću vozovi i u Timočkoj krajini

Preduzeće “Srbija Voz” saopštilo je da će od ponedeljka, 4. maja, na osnovu odluke Vlade Srbije postepeno uvoditi polaske vozova za prevoz putnika u unutrašnjem saobraćaju. Na sajtu se navodi da će funkcionisati i železnički saobraćaj u Timočkoj Krajini.

Voz na relaciji Požarevac–Majdanpek polaziće iz Požarevca u 6,30 časova, a iz Majdanpeka za Požarevac u 8,38 časova.
Voz na relaciji Zaječar–Majdanpek, polaziće iz Zaječara u 6,12 časova, kao i iz Majdanpeka za Zaječar u 8,55 časova.
Vozovi na relaciji Zaječar–Prahovo, polaziće iz Zaječara za Prahovo u 6,50 časova i do Negotina u 11,20 časova, kao i iz Prahova za Zaječar u 9,07 časova, i iz Negotina u 13,15 časova.

Kako se navodi, preduzete su sve propisane mere zaštite putnika i vozopratnog osoblja.

“Obavljena su dodatna čišćenja vozova, što podrazumeva dezinfekciju podova, staklenih i metalnih površina, kao i svih ostalih površina sa kojima putnici dolaze u kontakt prilikom putovanja”, piše u saopštenju.

Putnici su dužni da prilikom putovanja, a u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, obavezno koriste zaštitna sredstva maske i rukavice, drže bezbednu distancu i prate uputstva konduktera i obeležja u i na vozu.

Ukoliko dođe do naknadnih promena u organizaciji saobraćaja vozova putnici će biti blagovremeno obavešteni.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *