U poslednja 24 sata u Boru bez novoobolelih

Na teritoriji grada Bora, prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na današnji dan 49 osobe su pozitivne na virus Covid-19. Od poslednjih informacija, 10 osoba je izlečeno, a nije registrovan ni jedan novooboleli na teritoriji grada.

Optimističan je podatak da od poslednjih informacija nije registrovan ni jedan novooboleli, kao i činjenica da je iz dana u dan sve veći broj osoba sa teritorije grada koje su izlečene od Covida 19.

Važno je još jednom napomenuti da ovi podaci ne treba da izazovu previše opuštanja, već je i dalje neophodno pokazati disciplinu u pridržavanju propisanih mera. Bez obzira na dodatno popuštanje mera donetih u cilju prevencije širenja zarazne bolesti COVID-19, apelujemo na sve građane da se pridržavaju propisanih mera zaštite i poštuju socijalnu distancu, a Grad Bor će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem svih aktivnosti na sprečavanju širenja virusa.

Ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 116, od kojih je 64 osoba izlečeno, dok su tri osobe preminule od posledica virusa.

Od početka pandemije testirano je 648 osoba, dok se čekaju rezultati za 133 osobe.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 126 osoba.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *