Bor: U poslednja 24 sata registrovano još 9 novoobolelih, u samoizolaciji 128 osoba

Na teritoriji grada Bora, prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na današnji dan 59 osoba je pozitivno na virus Covid-19. Od poslednjih informacija, 13 osoba je izlečeno, a registrovano je devet novoobolelih na teritoriji grada.

Ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 116, od kojih su 54 osobe izlečene, dok su tri osobe preminule od posledica virusa.

Od početka pandemije testirano je 566 osoba, dok se čekaju rezultati za 55 osoba.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 128 osoba.

Epidemiološka slika na teritoriji grada pokazuje da se smanjuje broj ukupno obolelih, kao i broj osoba u samoizolaciji, što je zaista ohrabrujući podatak. Iz dana u dan je veći broj izlečenih u odnosu na broj novoobolelih, ali je i dalje neophodno pokazati disciplinu u pridržavanju propisanih mera. Bez obzira na dodatno popuštanje mera donetih u cilju prevencije širenja zarazne bolesti COVID-19, apelujemo na sve građane da se pridržavaju propisanih mera zaštite i poštuju socijalnu distancu, a Grad Bor će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem svih aktivnosti na sprečavanju širenja virusa.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *