Bor: Tri novoobolele osobe, četiri izlečene, a trenutno 63 pozitivne na Covid-19

Na teritoriji grada Bora, prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na današnji dan 63 osobe su pozitivne na virus Covid-19. Od poslednjih informacija, četiri osobe su izlečene, a registrovane su tri novoobolele na teritoriji grada.

Ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 107, od kojih je 41 osoba izlečena, dok su tri osobe preminule od posledica virusa.

Od početka pandemije testirano je 546 osoba, dok se čekaju rezultati za 87 osoba.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 273 osoba.

Informacije o većem broju izlečenih u odnosu na broj novoobolelih su ohrabrujuće, ali je i dalje neophodno pokazati disciplinu u pridržavanju propisanih mera. Grad Bor će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem svih aktivnosti na sprečavanju širenja virusa i, bez obzira na dodatno popuštanje mera donetih u cilju prevencije širenja zarazne bolesti COVID-19, apelujemo na sve građane da se pridržavaju propisanih mera zaštite i poštuju socijalnu distancu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *