Ponovo dezinfekcija ulica u 18 zaječarskih sela

U skladu sa odlukom Štaba za vanredne situacije Grada Zaječara, Javno komunalno preduzeće “Timok održavanje” narednih dana nastavlja sa dezinfekcijom seoskih ulica.

Danas se dezinfikuju ulice u Rgotini, dok će u petak, 24. aprila, dezinfekcija biti obavljena u Halovu, Malom Jasenovcu, Velikom Jasenovcu, Šipikovu i Gradskovu.

U subotu, 25. aprila, radnici JKP “Timok održavanje” dezinfikovaće ulice u Salašu, Metrišu, Klenovcu, Tabakovcu i Brusniku, dok će se u nedelju, 26. aprila, dezinfikacija obaviti u Velikoj Jasikovi, Čokonjaru, Jelašnici, Koprivnici, Maloj Jasikovi, Dubočanu i Glogovici.

Pored redovnih aktivnosti na održavanju javnih zelenih površina, putnih pojaseva i zameni dotrajale ulične rasvete, radnici nastavljaju sa dezinfekcijom ulica u zaječarskim selima. Ulice u navedenim selima će po drugi put biti dezinfikovane, u cilju sprečavanja širenja korona virusa, i to sredstvom natrijum hipohlorit, koji, podsećamo meštane, nema nikakvog uticaja na životinje, kao ni na zdravlje ljudi, navode nadležni u ovom preduzeću.

Dezinfekcija seoskih ulica biće obavljena od 8 do 18 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.