Bor: Sedmoro novoobolelih, 14 izlečeno, trenutno 61 osoba pozitivna na Covid-19

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na dan 22. april 2020. godine, od početka testiranja ukupan broj obolelih osoba na području grada je 93, od kojih je 30 osoba izlečeno, dok su dve osobe, nažalost, preminule.

Od poslednjih podataka, registrovano je sedam novih slučajeva virusa na teritoriji grada, dok je 14 osoba izlečeno, što znači da je na području Bora trenutno 61 osoba pozitivna na virus korona.

Na teritoriji grada Bora u samoizolaciji nalazi se 290 osoba. Dosad je testirano 419 osoba, dok se čekaju rezultati za 71 osobu.

Grad Bor je u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije ublažio određene mere za sprečavanje širenja virusa korona. Grad će nastaviti da prati situaciju u vezi sa virusom i da prilagođava mere u skladu sa aktuelnom epidemiološkom slikom. Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju svih mera bez izuzetka jer je to jedini način da zajedno prebrodimo ovu situaciju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *