Bor: Od početka testiranja broj obolelih od koronavirusa 86, izlečeno 16 osoba

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na dan 21. aprila, od početka testiranja ukupan broj obolelih osoba na području grada je 86, od kojih je 16 osoba izlečeno, dok su dve osobe, nažalost, preminule. Od poslednjih podataka, registrovano je šest novih slučajeva virusa na teritoriji grada, dok je 10 osoba izlečeno.

Na teritoriji grada Bora u samoizolaciji nalaze se 294 osobe. Do sada je testirano 360 osoba, dok se čekaju rezultati za 50 osoba.

Grad Bor je u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije ublažio određene mere za sprečavanje širenja virusa korona. Grad će nastaviti da prati situaciju u vezi sa virusom i da prilagođava mere u skladu sa aktuelnom epidemiološkom slikom. Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju svih mera bez izuzetka jer je to jedini način da zajedno prebrodimo ovu situaciju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *