Bor: Ukupno 72 osobe pozitivne na virus korona, u poslednja 24 sata 5 novih slučajeva

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na dan 20. april 2020. godine, od početka testiranja ukupan broj obolelih osoba na području grada je 80, od kojih je šest osoba izlečeno, dve osobe su preminule, te je trenutno ukupan broj pozitivnih na virus korona sa teritorije grada 72 osobe.

Trenutno se čekaju rezultati za 64 osobe, dok se u samoizolaciji nalazi 295 osoba.

Od poslednjih podataka, registrovano je 5 novih slučajeva virusa korona na teritoriji grada Bora, a još tri osobe su izlečene.

Grad Bor nastavlja sa sprovođenjem mera pojačane dezinfekcije ulica, stambenih zajednica i javnih površina, kako u gradu, tako i u selima, u cilju suzbijanja širenja virusne infekcije, a gradski Štab za vanredne situacije još jednom apeluje na sve građane da se pridržavaju propisanih državnih i lokalnih mera zaštite, da budu disciplinovani, odgovorni jer čuvanjem svog zdravlja čuvaju i zdravlje svojih najbližih.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *