IN MEMORIAM: Dalibor Orsovanović (1977-2020)

Nakon teške borbe sa opakim virusom, danas je u 44. godini života, preminuo Dalibor Orsovanović, dugogodišnji direktor JKP “3. oktobar” i zamenik predsednika Vlaškog nacionalnog saveta.

Otišao je najbolji među nama. Napustio nas je veliki čovek koji se istakao svojom skromnošću, radom i zalaganjem. Dobar sin, suprug, otac, dobar direktor, veliki drug, saradnik, napustio nas je dobar čovek, navodi se u oproštajnom obraćanju gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića.

Otišao je mlad, u usponu snage, koji je za života postigao i iza sebe ostavio mnogo. Bio je celu deceniju jedan od najboljih direktora u gradu, odgovoran radnik i saradnik, uvek na usluzi svima, spreman da svakom, bez razlike, izađe u susret i pomogne. Sposoban, vredan, uvek vedar, šaljiv i nasmejan. Bio je pravi primer vođe, koji je entuzijazmom i marljivošću uvek išao napred, a nije zapostavio ni rodno selo i zemlju koju je voleo. Čast mi je što sam imao priliku da sarađujem sa čovekom poput njega. Grad Bor pretrpeo je nenadoknadiv gubitak, a najviše je izgubila njegova porodica.

Naše misli i molitve su uz njih, pamtićemo Dalibora kao dobrog, vrednog, odanog i posvećenog čoveka.

Dalibore, neka ti je večna slava i hvala

Aleksandar Milikić – Grad Bor

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *