Zaječar: Dežurstva u zdravstvenim ustanovama tokom praznika

Iz Doma zdravlja Zaječar stiglo je obaveštenje o radu dežurnih ambulanti u vreme praznika od 17. do 20. aprila. Podsećamo da je na snazi zabrana izlaska koja važi do utorka, 21. aprila, u 5 ujutru. Iako dežurne službe rade, pre odlaska kod lekara zbog zdravstvenih problema, preporučuje se najpre konsultacija telefonom sa dežurnim lekarima.

– Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće od 9 do 17 sati u prostorijama zdravstvene zaštite predškolske dece (prostorije u prizemlju Doma zdravlja)

– Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva: osobe bez povišene temperature i respiratornih tegoba zbrinjavaće se u Ambulanti I i u Ambulanti Kotlujevac od 7 do 15 sati

– Stomatološka služba radiće od 9 do 13 sati

COVID ambulanta u Domu zdravlja biće dostupna 24 sata svim građanima sa respiratornim simptomima i povišenom temperaturom.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *