Bor: Od 10 testiranih svi negativni na Covid 19

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, za 6. april, na teritorije grada Bora testirano je deset osoba od kojih je deset negativno na virus korona.

Među tih deset testiranih nalazi se i rezultat muške osobe koja je juče preminula u borskoj bolnici. Prema informacijama Opšte bolnice u Boru, pacijent je primljen na odeljenje sa visokom temperaturom i upalom pluća, testiran je na prisustvo virusa Covid-19, a preliminarni rezultati obdukcije pokazuju da je preminuo usled teškog infarkta miokarda, rečeno je na gradskoj konferenciji za medije.

U toku jučerašnjeg dana uzeti su uzorci još 57 osoba, među kojima su i policijski službenici, a rezultati testiranja očekuju se sutra.

Trenutno se na odeljenju Opšte bolnice u Boru nalazi osam pacijenata, od kojih su troje osoba sa redovnim respiratornim problemima.

Sedmoro pacijenata je, prema nalogu nadležnih službi, upućeno na dalje lečenje u privremenu bolnicu u Nišu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *