PU Bor: Prekršajne prijave i hapšenja u Boru, Negotinu, Majdanpeku…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu podneli su prekršajne prijave protiv pet osoba zbog nepoštovanja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Policija je u vreme zabrane kretanja u Boru dvojicu muškaraca zatekla na ulici, a jednog u automobilu.

Takođe u Negotinu, u vreme zabrane kretanja, policijski službenici zatekli su dvojicu muškaraca koji su bili pod dejstvom alkohola.

Sudija za prekršajni postupak svima je izrekao novčane kazne.

Pripadnici borske policije uhapsili su S.M. (1977) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on pretio majci i bratu, kao i da je potom fizički napao majku, navodi se u saopštenju PU Bor.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, u saradnji sa policijom u Požarevcu, uhapsili su M.Đ. (1998) i L.Lj. (1999) iz Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenih pronašla oko 210 grama marihuane, kao i digitalnu vagicu.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, piše u saopštenju PU Bor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *