Rad Nacionalne službe za zapošljavanje tokom vanrednog stanja

Zbog trenutne situacije u Republici Srbiji, uzrokovane širenjem virusa COVID-19, Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava sve zainteresovane za učešće na javnim konkursima za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2020. godini, da se produžava rok za prijem prijava zaključno sa 30.4.2020. godine. Sve informacije u vezi sa dostavljanjem zahteva možete dobiti putem dežurnih telefona, koji su istaknuti na ulaznim vratima nadležnih filijala, ili se nalaze na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje, www.nsz.gov.rs.

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava sva nezaposlena lica zainteresovana za učešće na Javnim pozivima za dodelu subvencija za samozapošljavanje u 2020. godini, a koja nisu završila obuku „Put do uspešnog preduzetnika“, da će tokom trajanja vanrednog stanja ova obuka biti realizovana elektronskim putem. Informacije takođe možete dobiti putem dežurnih telefona, koji su istaknuti na ulaznim vratima nadležnih filijala, i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *