JKP Higijena Zaječar: Maksimalan broj lica na sahrani-opelu 50

Na osnovu donetih Naredbi Štaba za vanredne situacije, Javno komunalno preduzeće “Higijena Zaječar” objavljuje naredbu da broj lica koja prisustvuju sahrani – opelu na grobljima u Zaječaru može maksimalno iznositi 50.

Prisustvo sahrani-opelu nije dozvoljeno osobama starijim od 65 godina. Lica koja prisustvuju sahrani-opelu obavezna su da koriste žaštitnu opremu (maske i rukavice). Za nepoštovanje ove naredbe biće primenjene sankcije propisane uvođenjem vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije od strane nadležnih i ovlašćenih institucija.

JKP “Higijena Zaječar” podseća korisnike grobljanskih usluga da mogu na sajtu www.higijenazajecar.co.rs da se prijave za dostavu elektronskog računa, takođe na sajtu stoje uputstva za elektronsko plaćanje računa. Za dodatne informacija otvoren je broj telefona 019/421-747 kao i  e-mail jkphigijenazajecar@gmail.com.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *