Gradska uprava Zaječar obustavlja rad sa strankama putem neposrednog kontakta

Načelnik Gradske uprave grada Zaječara obaveštava javnost da se obustavlja rad sa strankama putem neposrednog kontakta (šalter i sl.) u svim unutrašnjim organizacionim jedinicama – odeljenjima Gradske uprave grada Zaječara.

Ovo obaveštenje je doneto na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja, Uredbe o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja, Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, o merama u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19, Zaključka Vlade Republike Srbije, Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave i Uputstva Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Nastavak obavljanja poslova iz nadležnosti Gradske uprave grada Zaječara vršiće se putem pisane, elektronske pošte ili telefonskim putem.

Svoje zahteve građani mogu da podnose putem elektronske pošte: salter@zajecar.info, za ostale informacije građani mogu pozvati broj telefona 019/444-600.

Ovakav način rada Gradske uprave grada Zaječara biće na snazi do dana prestanka vanrednog stanja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.