“Mentorska šetnja” ulicama Zaječara

“Mentorska šetnja” kojom se već godinama unazad promoviše ekonomsko osnaživanje i profesionalno usavršavanje žena, odrganizovana je prvi put i u Zaječaru.

Povodom Međunarodnog dana žena, ženski mentorski program „Podeli svoje znanje“, u saradnji sa Timočkim omladinskim centrom organizovao je šetnju i javnu debatu o ulozi žena u dostizanju ciljeva održivog razvoja.

Program „Podeli svoje znanje“, koji 2020. godine slavi 10 godina postojanja, jedinstven je program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena.

7. i 8. marta organizuje se preko 160 mentorskih šetnji u okviru Vital Voices globalne ženske liderske mreže u 66 zemalja širom sveta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.