“Glas sporta” dobio i elektronsko izdanje nakon sedam godina štampanog izdanja

Sportisti, sportski radnici, prijatelji, saradnici biltena “Glas sporta” okupili su se danas u prostorijama Sportskog saveza grada Zaječara kako bi obeležili sedam godina izlaženja ove sportske publikacije.

Sportski savez grada Zaječara je kuća svih zaječarskih sportista, sportskih poslenika, učenika zaječarskih osnovnih i srednjih škola kojih je iz godine u godinu sve više u programu školskog sporta, pod kapom Sportskog saveza grada Zaječara i Zaječarskog saveza za školski sport, rekao je obraćajući se gostima urednik “Glasa sporta” Nikola Pavlović.

“Zahvalio bih svim profesorima fizičkog vaspitanja, svim trenerima klubova, sportskim radnicima koji daju sve od sebe da što više dece odvojimo od ulice i usmerimo na sport. Zahvaljujem i mom prvom saradniku Miomiru Simonoviću koji je zaslužan za izgled i vizualizaciju “Glasa sporta”, a čijih ruku je i najveći broj fotografija na stranicama biltena. I nadalje će kroz saradnju sa bibliotekom i arhivom svaki broj “Glasa sporta” ostati sačuvan od zaborava, a sve kako bi neka buduća pokoljenja imala priliku da pročitaju šta se to dešavalo u sportskom Zaječaru. Celokupan sport kroz segmente školskog, rekreativnog i takmičarskog sporta zajedno sa aktivnostima Sportskog saveza grada Zaječara, uspesima zaječarskih sportista…. sve to naći će se na stranicama “Glasa sporta” baš kao i od 2013. godine naovamo.”

Novina je prošireno elektronsko izdanje Glasa sporta, tako da oni koji cene i vole sport počev od prvih dana marta imaju priliku da sve sportske informacije nađu i na portalu Glas sporta i na FB stranici istog imena.

“Dakle ukucajte glassporta.rs i započnite svaki novi dan svežim vestima iz zaječarskog, timočkog i srpskog sporta”, poručio je Nikola Pavlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *