“Borba u ringu – ne na ulici” moto Kick Boks Kluba 019

Treneri i osnivači “Kick Boks Kluba 019” već pet godina koliko postoje, vode se porukom bori se u ringu ne na ulici.

Iz ovog kluba je izašlo dosta takmičara, a na startu ove sezone odlično su krenuli na takmičenju u Aleksincu. Aleksandar i Andrija Milivojević i Luka Matejić, takmičari zaječarskog “Kick boks kluba 019” bili su učesnici prvenstva Centralne Srbije u disciplini K1 gde su pokazali hrabrost i odanost sportu i svoje trenere učinili ponosnim.
Dve bronze osvojili su Luka Matejić i Andrija Milivojević koji su u svojim kategorijama u polufinalnim borbama bili zaustavljeni od svojih protivnika na poene.

“Posle ubedljive pobede Aleksandra Milivojevića u polufinalu i povrede u istom meču, bili smo prinudjeni da predamo finale i time izgubimo sigurno zlato”, reko je njegov trener Nikola Milenković.

Profesionalni mečevi, međunarodna i državna prvenstva, je ono što u narednom periodu čeka prvi tim ovog kluba, a oni su sigurni da će kao i uvek dati sve od sebe.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *