Otvoren drugi objekat Tekijanke u Zaječaru (FOTO)

Porodična trgovina Tekijanka iz Kladova, otvorila je danas u Zaječaru novi maloprodajni objekat u ulici Nikole Pašića 91, a juče su obeležili tri decenije poslovanja. Pre zvaničnog otvaranja, sveštenici Eparhije timočke obavili su osvećenje objekta, a zatim su sugrađani bili u prilici da obave i prve kupovine u novoj samousluzi. Podsećamo, prva prodavnica u Zaječaru, u Hajduk Veljkovoj ulici otvoren je 7. decembra 2017. godine.

“Ovo nam je 28 maloprodajni objekat, imamo oko 450 zaposlenih u šest opština Timočke krajine. Što se tiče novog objekta, njegova ukupna površina je oko 220 metara kvadratnih, od čega je 70 kvadrata prodajnog prostora “, kaže Danijela Caranović, PR Tekijanke.

U ponudi je tri hiljade artikala na policama, na odeljenju mesare, pijace….

Kako smo saznali, sledeći maloprodajni objekat biće otvoren oko Uskrsa u Knjaževcu i to će biti treći objekat u ovom gradu.

Inače, počinju pripreme i za izgradnju Tekijankinog centralnog distributivnog magacina u Zaječaru za celu Timočku krajinu, koji bi do leta trebalo da počne da radi, rekla nam je Danijela Caranović.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *