Pripadnici PU Bor uhapsili više lica zbog krađe, nasilja u porodici i prodaje narkotika

Iz Policijske uprave u Boru stiglo nam je više saopštenja.

Pripadnici borske policije uhapsili su B.B. (1999) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da je u noći između 7. i 8. februara provalio u zgradu u kojoj se nalaze prostorije više advokatskih kancelarija, jedno udruženje i kancelarija arhitekte iz kojih je ukrao oko 30.000 dinara, navodi se u saopštenju policije.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su T.M. ( 1951) iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Prikom postupanja po prijavi nasilja u porodici osumnjičeni je fizički napao policijske službenike koji su postupali po istom i tom prilikom naneo im lake telesne povrede.

Po nalogu nadležnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, i on je uz krivičnu prijavu sproveden tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su D.Š. (1999) iz okoline Negotina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On se sumnjiči da je dvojici muškaraca iz okoline Kladova prodao oko 20 grama marihuane.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *