Provod uz Bajagine pesme u Omladinskom centru

Zaječarci koji vole Momčila Bajagića Bajagu, u sredu 19. februara, biće u prilici da obeleže njegov 60. rođendan u zaječarskom Omladinskom centru, a ulaz je besplatan.

Bajaga, nažalost, neće biti prisutan, ali to nas neće sprečiti da uživamo u njegovoj bogatoj diskografiji i prisetimo se legendarnih hitova i stihova poput: “tad je zazvonio telefon, a ja ne volim telefon”, “maslina je oliva – mene sunce poliva”, “izgleda mi da te stigla neka gadna bedara i da ti je srce hladno kao ledara” i “bam, bam, bam, bam, bam, neću ništa da znam, nisi dovoljno brz – BAM, BAM, BAM!”, poručuju iz Omladinskog centra.

Noć lepša od Neve i raskošnija od Ermitaža i celovečernji rolerkoster Momčila Bajagića počinje u 19 sati i traje dok se ne završi “s nekom od naših pesama”.

Do kraja februara, u Omladinskom centru gostovaće bend Irish Stew of Sindidun, koji ovom turnejom proslavlja 15 godina na sceni i stiže u Zaječar u petak 28. februara.

Koncerti ovog sastava su već tradicionalno poznati po razigranoj atmosferi i nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike. Od muzike koja tera na đuskanje do emotivnih balada, bend u svom autorskom opusu ima široki spektar muzičkih pravaca koje predstavlja kroz prizmu irske tradicionalne muzike i atipičnih instrumenata za rock’n’roll kao što su violina, frula i bendžo.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.