Diplomirani pravnik Nenad Dinulović novi v.d. direktor Centra za socijalni rad u Zaječaru

Danas je održana sednica Skupštine grada Zaječara po hitnom postupku, kako bi bili obezbeđeni uslovi za neometano funkcionisanje MZ Vratarnica i Centra za socijalni rad.

Doskorašnji predsednik Mesne zajednice Vratarnica Gradimir Vasić podneo je ostavku na tu funkciju, a Savet mesne zajednice nije zasedao duže od 3 meseca, čime su se stekli uslovi za njegovo raspuštanje.

Odbornici su većinom glasova za poverenika grada Zaječara imenovali Miodraga Jovanovića, penzionera iz Zaječara. Jovanović će obavljati tekuće neodložne poslove MZ Vratarnica sve do konstituisanja novog Saveta u ovom selu.

Na današnjoj sednici Skupštine odbornici su dali zeleno svetlo na Nacrt Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Zaječaru. Većinom glasova odbornika, umesto Mirjane Radivojević za novog v.d. direktora imenovan je diplomirani pravnik iz Zaječara Nenad Dinulović.

Na današnjoj sednici je potvrđen mandat novom odborniku Skupštine grada Zaječara, umesto nedavno preminulog Jovice Mihailovića. Odborničku grupu SNS pojačao je poljoprivredni inženjer Vladimir Stošić.

Na današnjem zasedanju odbornici su usvojili i rešenje o imenovanju predsednika članova i sekretara komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica, kao i rešenje o obrazovanju Drugostepene komisije za sprovođenje pomenutih izbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *