Đaci na raspustu, nastavnici na seminaru „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“

Danas i sutra u okviru stručnog usavršavanja nastavnika u ŠOSO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru, održava se seminar pod nazivom „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“, program akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstva prosvete.

Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“ pruža nastavnicima i saradnicima mogućnost da, kroz individualni i grupni rad, sa i bez mentora, steknu i usavrše praktične veštine za izradu i primenu IOPa. Najveći deo vremena na seminaru posvećen je praktičnom radu, a nastavnici dobijaju obilje materijala i vodiča-preporuka za svakodnevnu praksu.

Seminar se, zbog velikog broja zainteresovanih, organizuje u prostorijama Doma škole, a osim zaposlenih u ŠOSO „Jelena Majstorović“, za seminar su se prijavili i zaposleni u Predškolskoj ustanovi „Đulići“, u OŠ „LJuba Nešić“, OŠ „Jeremija Ilić Jegor“ iz Rgotine i zaječarskoj Tehničkoj školi.

Organizator obuke je Resursni centar „Znanje“ iz Beograda.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.