Prvenstvo i novogodišnji turnir u organizaciji GKK “Zaječar”

U Zaječaru je juče održano PRVO PRVENSTVO KLUBA I NOVOGODIŠNJI KARATE TURNIR na kome je učestvovalo 40 članova Gradskog karate kluba „Zaječar“. 

U dusciplini Kobudo-tonfa,najuspešniji su bili: Dunja Krstić, Nikola Nešić, Stefan Petrović, Sara Krstić i Mihajlo Rančić.

U disciplini Kobudo-Bo(motka), najuspešniji su bili: Dunja Krstić, Nikola Nešić i Mihajlo Rančić.

U disciplini Kihon (tehnika), najuspešniji su bili: Natalija Trailović i Dušan Milojković.

U disciplini kate, najuspešniji su bili: Đovani Nikolić, Neda Aleksić, Strahinja Žikić, Anja Savić, Sara Krstić, Miloš Stevanović, Dragana Đurković, Nikola Nešić i Mihajlo Rančić.

U disciplini dogovoreni sparing, najuspešniji su bili: Danijel Simić i Sara Krstić.

U disciplini borbe, najuspešniji su bili: Sara Krstić, Miloš Stevanović, Stefan Prusac, Filip Paunković, Katarina Jovanović i Lazar Vasković.

Na kraju turnira, pored diplome i medalje svim učesnicima turnira podeljeni su novogodišnji paketići i klupski zidni kalendar za 2020. godinu.

Na turniru su sudili: Bojan Branković, Miloš Radojković, Milica Drobac, Kristijan Kakaš i Katarina Jovanović. Organizator turnira je Gradski karate klub “Zaječar”

Gradski karate klub „Zaječar“ obaveštava svoje članove da zbog novogodišnjih i božićnih praznika klub neće održavati treninge do 8. januara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *