Zaječar: Druženje s knjigom u “Kaligrafu” od 17 sati do ponoći

U knjižari “Kaligraf” u Zaječaru 18-ti put ljubitelji knjige imaće danas još jednu priliku da po najpovoljnijim cenama kupe najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, u okviru manifestacije NOĆ KNJIGE.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30, za tri knjige 35, dok za četiri i više knjiga popust će biti 40 odsto. Popust na knjige izdavača koji su se priključili “Noći knjige” kao i na strana izdanja biće 20 odsto, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20.

Manifestacija u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi biće organizovana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija.

Manifestaciji u Zaječaru pridružuje se i Matična biblioteka “Svetozar Marković” koja će od 17 sati do ponoći sniziti godišnju članarinu na 200 dinara.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *