Svetu Petku obeležili članovi SNS-a u Zaječaru (FOTO)

Slavu Srpske napredne stranke – Svetu Petku, danas su obeležili i članovi ove stranke u Zaječaru. 

U prostorijama stranke, uz slavski kolač, sveću, žito i vino, članovi SNS-a i njihovi gosti prisustvovali su obredu pred ikonom svetice koja je u Srpskoj pravoslavnoj crkvi poznata kao zaštitnica žena, bolesnih i siromašnih.

Sveštenici Timočke eparhije, protonamesnik i starešina hrama Zoran Golubović i đakon i sekretar eparhije Uroš Pamučar obavili su sečenje slavskog kolača. Ovogodišnji domaćin slave Dragana Branković Minčić, direktorka Apoteke “Zaječar” za narednu godinu ovu ulogu kolačara je predala odborniku Saši Ivkoviću.

Čestitajući slavu zaječarskom odboru SNS-a, protonamesnik Zoran Golubović je svima poželeo dobro zdravlje i mir i da uz odricanje i rad doprinesu opštem dobru žitelja našeg grada. 

“Takođe želim svima onima koji slave slavu danas da im je čestitam i poželim da je proslave u zdravlju i miru”, poručio je okupljenima Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS-a. 


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *