Održana javna tribina o rekonstrukciji ulice Ivana Milutinovića u Zaječaru (FOTO)

“Lipe u ulici Ivana Milutinovića, niko nema nameru da seče iz inata ili hira niti će od toga imati bilo kakvu korist. Jednostavno, rekonstrukcija ove ulice nije moguća bez zamene drvoreda a svako drvo čiji koren ne bude oštećen prilikom radova, biće sačuvano”, ovo je između ostalog na sastanku sa građanima iz ulice Ivana Milutinovića i okoline, istakao gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Iz republičkog budžeta je samo za rekonstrukciju ove ulice sa novim sadnicama, a bez PDV-a, dobijeno 108 miliona dinara. Pored 1.110. metara ove ulice radiće se, takođe sredstvima države, i okolne ulice – Pavla Ilića i Save Kovačevića, kao i deonica od Vražogrnačke rampe do ostrva. Projektom je predviđeno sađenje novog drvoreda crvenog javora na 8 metara razdaljine. Biće postavljena LED rasveta, zamenjene azbestne cevi za vodu i napravljena atmosferska kanalizacija.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *