Završna reč i presuda na ponovljenom suđenju bračnom paru Mitrović, zbog sumnje da su počinili krivično delo oštećenje životne sredine, zakazana je za 29. novembar

U Osnovnom sudu u Zaječaru, danas na ponovljenom suđenju protiv vlasnika i direktora hotela Srbija TIS, Snežane i Toplice Mitrovića, zbog sumnje da su počinili krivično delo oštećenje životne sredine, saslušani su svedoci. 

Dušan Vojvodić, Aleksandar Marjanović i Boban Pogarčić, svedoci tužilaštva iz Udruženja „Za česme“, izjavili su da ostaju pri iskazu koji su dali tužilaštvu 12. aprila 2016. godine. Iako je bio pozvan kao svedok i Nikola Šarčević, sudija Saša Živković uvažio je protivljenje ovom svedočenju i odbrane i tužilaštva. Svedočio je i izvodjač radova na arteskoj bušotini hotela Dušan Stojanović koji je izjavio da je Stevan Šarčević iz Udruženja „Za česme“ na njega vršio uticaj da optuži Mitroviće. 

Sudija Saša Živković je zakazao završnu reč i presudu u ovom slučaju za 29. novembar 2019. godine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *