PU Zaječar: Zaplenjeno oko pola kilograma marihuane i uhapšeno lice osumnjičeno za više teških krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 500 grama marihuane i uhapsili tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U jednoj akciji policija je prilikom kontrole kod I.R. (1983) pronašla oko 290 grama marihuane u plastičnoj kesi.

U drugoj akciji, policija je u vozilu „dačija“  u kome su se nalazili S.Ž. ( 1997) i M.Ž. (2000) pronašla  kesu sa  oko 210 grama marihuane, koja se nalazila u kaseti ispred suvozača.

Osumnjičenima  je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštva u Zaječaru.

Takođe u Zaječaru uhapšen S.O. (2001) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest teških krađa, jednu tešku krađu u pokušaju i jednu krađu.

On se tereti da je od juna do septembra ove godine, sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga, najčešće u večernjim satima obijao kuće u gradu i okolini, iz kojih je uzimo novac, garderobu, radijatore, kao i razne tehničke uređaje.

Osumnjičenom S.O. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *