Tri i po decenije brige o odraslim i starijim licima u Klubu ZLATNA JESEN (FOTO)

Centar za socijalni rad u Zaječaru ove godine obeležava 60 godina rada, dok Klub za odrasla i starija lica “Zlatna jesen”, koji radi u okviru Centra za socijalni rad, proslavlja jubilej – 35 godina postojanja.

Povodom obeležavanja jubileja u Radul begovom konaku otvorena je izložba fotografija koja svedoči o aktivnostima kluba proteklih godina.

Ukratko o aktivnostima je, otvarajući izložbu, govorila predsednica Kluba Danica Pavlović uz izraze zadovoljstva što iza njihovog kluba stoji jedna ustanova kao što je Centar za socijalni rad. Ona je okupljene pozvala da im se pridruže svakodnevno ili sredom kada se organizuje “Vesela sreda” gde ima muzike, posluženja i “sve je dozvoljeno osim svađe, pretnje i psovki”. Zadovoljstvo funkcionisanja kluba ogleda se i u divnim putovanjima, druženjima sa drugim klubovima, humanitarnom radu….. 

Cilj Centra za socijalni rad je da se podstakne zdravo starenje kroz primerene aktivnosti i rad na unapređenju svojih usluga u korist korisnika, rekla je između ostalog direktorka CSR Zaječar Mirjana Radivojević, zahvaljujući na cveću koje je dobila od predstavnika Kluba “Zlatna jesen”

Na kraju male svečanosti povodom jubileja, predsednica Danica Pavlović je uručila zahvalnice mnogim organizacijama i ustanovama sa kojima “Zlatna jesen” sarađuje i pozvala okupljene na posluženje.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *