Nagrade “12. septembar” na Dan opštine Majdanpek

Svečanom sednicom u velikoj opštinskoj sali, sutra će biti obeležen 12. septembar, Dan Opštine Majdanpek. Tom prilikom zaslužni pojedinci i kolektivi sa teritorije Opštine Majdanpek dobiće priznanja za postignute rezultate u radu tokom prethodne godine. 

Ove godine septembarska nagrada biće uručena: 

  • Planinarskom klubu “Starica” zbog izuzetnog uspeha u radu i rezultata na prezentovanju opštine Majdanpek u turističkom, sportskom i kulturnom smislu širom naše zemlje i u inostranstvu.
  • Dr Nebojši Miladinoviću, doktoru kliničko bolničkog centra Zemun, rođenom Majdanpečaninu – za postignute rezultate i stručnost u radu, promociju opštine Majdanpek kao i pomoć u pružanju zdravstvene zaštite pacijentima sa njene teritorije.
  • Lazaru Mitroviću, direktoru Nacionalnog parka “Đerdap”, za postignute rezultate u izgradnji saobraćajne, komunalne i turističke infrastrukture na području Nacionalnog parka i organizovanje letnjih škola edukativnog tipa za decu, u cilju razvijanja svesti kod dece i omladine o značaju postojanja, zaštite i očuvanja prirode.
  • Miodragu Nikoliću, vlasniku preduzeća “Central H” Debeli Lug, za dvadesetogodišnje uspešno i društveno odgovorno poslovanje, čime je kao jedan od najuspešnijih privrednika dao veliki doprinos u razvoju lokalne zajednice.
  • Sekciji za sport i rekreaciju invalida rada Majdanpek, ovogodišnjem dobitniku zlatne medalje za sportska dešavanja od Ministrastva za rad i socijalna pitanja, za svoje brojne aktivnosti koje doprinose poboljšanju društvenog standarda invalida rada.
  • Sretenu Paji Đorđeviću, posthumno, za postignute višedecenijske rezultate u umetničkom radu i doprinos u slikarskom prikazu postojanja i nestanka starog Donjeg Milanovca, kao i stvaranje novog Donjeg Milanovca.
  • Dr Borisu Petroviću, hirurgu, direktoru Zdravstvenog centra Kladovo, za dugogodišnji stručni rad i ogroman doprinos u pružanju zdravstvene zaštite pacijentima sa teritorije opštine Majdanpek.
  • Srđanu Milutinoviću, načelniku Policijske stanice u Majdanpeku, za postignute izuzetne rezultate na polju bezbednosti, kako građana na teritoriji opštine Majdanpek, tako i njihove imovine.
  • Ženskom rudarskom fudbalskom klubu “Majdanpek”, zbog postignutih izuzetnih rezultata u prošloj takmičarskoj sezoni i plasmana u prvu ligu Srbije.

Početak svečane sednice Skupštine opštine Majdanpek je u 10 sati.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *