Pripadnike policije u Negotinu danas obišao ministar Nebojša Stefanović

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas radove na rekonstrukciji zgrade, u kojoj će od januara biti smeštena Policijska stanica Negotin i istakao da je to samo jedna od investicija države u istočnu Srbiju.  

“Buduća zgrada Policijske stanice Negotin nalazi se u samom centru i ima veliki broj kvadrata. Bolji uslovi rada, u jednom modernom i velikom prostoru omogućiće kriminalističkoj, saobraćajnoj i policiji opšte nadležnosti da na kvalitetniji način pruže usluge građanima“, rekao je Stefanović. 

Potpredsednik Vlade je naveo da je ovo samo jedna od investicija i dodao da su za Republiku Srbiju važni svi projekti koji će omogućiti kvalitetnije vodosnabdevanje građana, kao i da će biti nastavljena dalja ulaganja u izgradnju putne infrastrukture.

Ministar je tokom posete razgovarao i sa policijskim službenicima o uslovima i problemima sa kojima se suočavaju u radu, merama koje treba preduzeti kako bi policija bila još efikasnija, ali im je i predočio šta je Ministarstvo do sada preduzelo na poboljšanju uslova rada. 

 
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *