Osumnjičeni Davor. P. iz Negotina priznao prilikom hapšenja četvorostruko ubistvo kod Jabukovca (VIDEO)

Davor P. (35) iz Negotina uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo na salašu porodice Kazimirović kod Jabukovca. Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao zločin i rekao da je sve uradio zbog novca. Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog oduzela čitav arsenal oružja.

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, prema nezvaničnim informacijama, došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da ga opljačka jer je čuo da ima novca, a tamo je najpre zatekao tri žene – Rajinu majku Dragicu, koja živi sa njim i sestru Ljubinku Oprikić i sestričinu Draganu Jozeljić, koje su došle u posetu iz Nemačke. Prema saznanjima policije, one su se suprostavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava tiče se upravo oružja kojim se hvalio. Meštani Jabukovca su u šoku jer ga, kako su nam rekli, i ne poznaju dobro, jer su mu u selu baba i deda, a on je živeo u Negotinu. Kažu da je bio automehaničar i da je imao novca.

Uhapšeni nije pružao otpor i policiji je pokazao gde je zakopao oružje. Pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku policija je otkrila automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, Davor P. izvršio navedeno krivično delo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *