Uhapšen D.P. iz Jabukovca zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića

Policija je uhapsila D. P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu. Osumnjičeni je priznao zločin i odveo policiju do mesta gde je zakopao oružje, prenose Novosti.

Reč je o jednom “škorpionu” i lovačkoj pušci. Prema saznanjima Novosti, on je naveo da je koristoljublje motiv surovog ubistva četvoro meštana Jabukovca. Policija je kod njega otkrila još oružja, koje nije korišćeno u ovom zločinu.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Osim za višestruko ubistvo, osumnjičeni se i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Podsetimo, pored domaćina Raje Kazimirovića (72), ubijene su i njegova majka Dragica Kazimirović (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i njena ćerka Dragana Jozeljić (53), a žrtve su otkrivene 9. avgusta na salašu Kazimirovića kod Jabukovca.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *