Priveden muškarac iz Jabukovca kod Negotina, zbog nelegalnog posedovanja puške. Proverava se njegova veza sa četvorostrukim ubistvom

Policija je uhapsila jednog od komšija Raje Kazimirovića (72), meštanina sela Jabukovac kod Negotina, koji je zajedno sa majkom Dragicom Kazimirović (93), sestrom Ljubinkom Oprikić (76) i njenom ćerkom Draganom Jozeljić (53), pre skoro dve nedelje, brutalno ubijen na svom salašu. Sused pokojnih Kazimirovića se tereti da je u nelegalnom posedu držao lovačku pušku, a sada se proverava da li je možda iz tog oružja pucano na žrtve masakra, prenose “Novosti”.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali zasada nema direktnih dokaza da je komšija učestvovao u zločinu, navodi se u “Novostima”. 

Portparol borske policije danas nije želeo za Za mediju da potvrdi pisanje medija o hapšenju, samo je rekao da je intenzivna istraga u toku.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *