Hladnokrvno likvidirana porodica na salašu kod Jabukovca

Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana, čija su beživotna tela pronađena u petak u 14 sati na porodičnom salašu kod Jabukovca, hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije koje nezvanično saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, Raja Kazimirović, čije je telo pronađeno na traktoru, ubijen je sa pet metaka. On je upucan četiri puta u grudni koš i trbušnu duplju, a onda mu je brutalni egzekutor ispalio poslednji, peti, hitac u glavu!

Njegova majka, Dragica (93), i sestričina Dragana (53), čija su tela pronađena pored šupe ubijene su sa po dva metka pravo u glavu.

I Ljubinka, Rajina sestra (76), čije je telo pronađeno ispred kuće, likvidirana je jednim hicem u predelu usana.

Direktor policije Vladimira Rebić rekao je za RTS da policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili kako je rekao počinilaca ubistava.

Prema njegovim rečima, procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *