Negotin: T1 televizija na mestu gde se dogodilo četvorostruko ubistvo u blizini sela Jabukovca (VIDEO)

Danas oko 14 sati na tromeđi negotinskih sela Urovica, Vratna i Jabukovac, na salašu porodice Kazimirović, pronađena su četiri leša. Kako je nezvanično objavljeno, na traktoru je bilo beživotno telo 72-godišnjeg Raje Kazimirovića, a u dvorištu i tela tri žene za koje se pretpostavlja da su njegova majka, sestra i sestričina. Policija i forenzičari su još na licu mesta i nikome nije dozvoljen pristup nihovom salašu.

Kako kažu prve komšije ovog udaljenog salaša koga od glavnog puta ka Jabukovcu deli i gusta šuma, Kazimirovići su imali puno krupne i sitne stoke, poljoprivredne mašine, ali su živeli veoma skromno i mukotrpno su radili na imanju. Međutim, kažu nam sagovornici u Jabukovcu da se nagađa i da su imali veliku ušteđevinu koja je mogla da bude motiv ubistva. 

Mediji nezvanično prenose da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Podsećamo da se u Jabukovcu pre 12 godina dogodio još teži zločin kada je Nikola Radosavljević iz Jabukovca išao po selu i nasumično ubijao ljude.  Tada je stradalo 9 meštana Jabukovca.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *