Uspešno završen Letnji karate kamp u Buljaricama (FOTO)

U organizaciji Gradskog karate kluba “Zaječar” u Crnoj Gori u mestu Buljarica održan je letnji karate kamp koji je tokom 10 dana okupio oko 50 učesnika. 

Na jutarnim treninzim bilo je obavezno jutarnje trčanje i vežbe zagrevanja i razgibavanja tela, kao i vežbanje Ispitnog karate programa za karate zvanja, dok su se na popodnevnim treninzima uvežbavale kate i borbe.

Po planu rada kampa održano je polaganje za pojaseve za sve kandidate koji su ispunjavali uslov. Za ispit se prijavilo 5 kandidata koji su uspešno položila ispit za veća karate zvanja.

Na kraju kampa održano je takmičenje pod nazivom Karate kup Buljarica 2019, na kome su se svi prijavljeni takmičari takmičili u tri discipline i to u katama, borbama i kobudo. Za prva tri mesta u svim kategorijama dodeljene su  takmičarima diplome i medalje.

Osim takmičara iz Gradskog karate kluba “Zaječar” na kampu su učestvovali i karatisti iz Boljevca, Žagubice, Donjeg Milanovca, Beograda i Novog Sada.

Treninge na kampu vodili su licencirani karate treneri Kristijan Kakaš 5. dan i Miloš Radojković 4. dan, a za stručni nazor rada trenera na kampu bio je zadržen Miroslav Mića Radojković 8. dan. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *