Priznanja iz Fondacije Dragica Nikolić za uspešne mlade Zaječarce (FOTO)

Zaječarci Petar Račić i Jakov Milutinović dobitnici su pohvalnica i laptop računara iz Fondacije “Dragica Nikolić” među 150 učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Petar Račić koji je završio OŠ “Desanka Maksimović” i OMŠ “Stevan Mokranjac” u Zaječaru, nagrađen je za izuzetne uspehe i pokazano znanje na takmičenjima iz muzičke kulture, dok je njegov stariji sugrađanin Jakov Milutinović, priznanje primio takođe za muzičke uspehe u Srednjoj muzičkoj školi u Nišu. Ovi uspešni mladi Zaječarci su od jeseni na školovanju u Beogradu; Petar na Vazduhoplovnoj akademiji, a Jakov na Akademiji muzičke umetnosti, odsek dirigovanje.

Priznanja Fondacije “Dragica Nikolić”, nagrađenim učenicima, uručena su u Palati Srbije, a pre toga svi su imali organizovano razgledanje naše prestonice otvorenim autobusom, druženje i zajednički ručak.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.