Bruno Langer i ATOMCI na 53. GITARIJADI (VIDEO)

Poslednje finalno veče 53. GITARIJADE ugostilo je na početku bend iz Pule ATOMSKO SKLONIŠTE. 

Kao i uvijek posebno mi je zadovoljstvo bit` na Gitarijadi u Zaječaru, rekao je na pres konferenciji, danas popodne u Klubu Admiral, Bruno Langer, frontmen grupe “Atomsko sklonište”.  

“Ja i ne znam, koja je to već po redu, možda deseti put da smo tu, ali znam da sam na posljednjoj na kojoj smo bili, bio proglašen za rokonačelnika Gitarijade. Izuzetno mi je drago da postoji ova Gitarijada i ne bi nikada smjelo to prestati, nestaće onda i rokenrola na prostoru bivše Jugoslavije. Ovo je prekrasno da su ovdje došli ljudi iz Bratunca i da su se plasirali u finale. To me jako veseli. Malim bendovima treba dat` šansu. Nama sunce zalazi na našem životnom putu, na ovom svijetu, ali gdje god sviram vidim strahovito dobrih mladih bendova i to znači da rokenrol ima budućnost. Na mladima svijet ostaje i posebno sam zahvalan Zaječarskoj gitarijadi da ona postoji. Puno, puno hvala da ona postoji jer dok ona postoji, postojaće i rokenrol. Mislim da je to najdugovječnija manifestacija rokenrola, planetarno. I to treba, što kaže narod, kao kapljicu kiše, vode na dlanu čuvati.”

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Kultura, Slobodno-vreme Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *